NaturMed Hotel Carbona - Gyógyulás, lazítás és szilveszterezés

Hévíz az egyik legfelkapottabb üdülőhelye Magyarországnak, kis túlzással "mindenki" itt akar gyógyulni és lazítani. Mutatunk egy jó helyet!
NaturMed Hotel Carbona**** szilveszter - Hévíz szilveszter 2024/2025

A saját hévízi gyógyforrással ellátott szálloda két fő területet céloz meg, egyik a lazítás, azaz wellness részleg, amely jól kikapcsol a mindennapi rohanásból. A pihenést persze össze lehet kötni konferenciázással, munkával és csapatépítéssel is.

A másik vendégkört azok jelentik, akik már észrevették magukon az egészségkárosodást, és szeretnének az állapotukon javítani. Ez kivitelezhető, mivel nem csupán a gyógyfürdő részleg áll rendelkezésre, hanem a súlyfürdő, iszappakolás, gyógymasszázs és számtalan más gyógyulási lehetőség is. Az előbbi felsorolás - számítástechnikai nyelven szólva - a gyógyulás hardver része. Szerencsére a szoftver is rendben található, ugyanis belgyógyász szakorvos és reumatológus is a betegek rendelkezésére áll. Így a jól képzett személyzet, mindenféle helyzetben tud segíteni.

Hogy minden le legyen fedve, egészségfelmérést és szűrővizsgálatokat is lehet végeztetni, amelyek segítenek az esetleges problémák kiderítésében.

A hardver

A NaturMed Hotel Carbona szolgáltatásairól már ejtettünk szót, most a 260 szobás, Hévíz belvárosától pár perces sétára lévő hotel fizikai adottságaival kerülünk képbe. A wellness részleg ezer négyzetméter fölötti vízfelülettel rendelkezik. Ebbe beletartozik a 25x12,5 méteres méretekkel játszó sportuszoda is. A gyógymedencékben lehet lazulni, persze a szabadtéren lévő élmény medence is elérhető.

Amit még feltétlenül meg kell említeni, az a tradicionális hévízi terápia, amelyről az egész környék ismert és híres. Ez elérhető a szálloda területén, ami mutatja, hogy teljes körű az általuk nyújtott szolgáltatás.

A wellness

A lazulást sokféleképpen lehet csinálni, az, hogy orvosi felügyelet is elérhető, az egy nagy plusz pont a szálló mellett. Ezen felül ott a NaturMed egészség program is. Aki esetleg más vonalon akar elindulni és valami keleti, nem hagyományos módszerekben lát fantáziát, az is jó helyen jár: ugyanis elérhetők a több ezer éves múlttal rendelkező indiai ayurvédikus kezelések, meditáció, böjtkúrák, Thalasso terápia is. Ezekből a vendég ki tudja választani azokat, amelyek a legjobban segítik a lazítását, regenerálódását vagy a gyógyulását.

Persze a szépség sem maradhat ki, aki szépülni szeretne, annak is adódik lehetőség. Ezeknek a szolgáltatásoknak is széles a tárháza, mert elérhetők az orvos esztétika és a speciális masszázsok, kezelések.

A háromszáz főt befogadó konferenciaterem mutatja, hogy nagyobb lélegzetű rendezvényekre is felkészült a NaturMed Hotel Carbona. Aki esetleg a családját is elhozza egy ilyen eseményre, az sem probléma: a kicsiket várja a Törpe Klub. Itt gyerekeket szerető szakemberekre bízhatja a csemetét, aki programok széles skáláját tudja nyújtani, ebbe bele tartozik a fürdőzés is. Ez a klub úgy lett megalkotva, hogy a nyári szünetben és a megszokott iskolai szünetekben is elérhető. Így az egész család egy helyen tud lazítani vagy gyógyulni.

Árak és szállásfoglalás itt!

További hévízi hotelek itt!

Információk a hévízi szilveszterről itt!

További, más belföldi hotelek itt!

Kapcsolódó cikkek

Hotel Lycium**** szilveszter - Debrecen szilveszter - szilveszter wellness szállodában, szilveszter wellness hotelben

Hotel Lycium – Szilveszter és wellness a belvárosban

A Hotel Lycium Debrecen belvárosában található, nem messze a Református Nagytemplomtól és a főtértől.

Hotel Residence Ózon**** szilveszter

Szilveszter a Hotel Residence Ózonban

Magyarország legmagasabb hegycsúcsát láthatod, ha kinézel a Hotel Residence Ózon ablakán.

Andrássy Rezidencia wine & Spa ***** - Andrássy Hotel szilveszter - Tokaj, Tarcal

Andrássy Hotel – Velünk élő történelem

Az Andrássy Rezidencia wine & Spa *****borkínálata, azaz a vinotékája igen széles.