Szilveszter a Hotel Residence Ózonban

Az életérzés nem rossz, amikor kinéz az ablakon vagy a teraszon étkezik és látja Magyarország legmagasabb hegycsúcsát. Ezt is nyújtja a wellness és konferencia központként működő Hotel Residence Ózon.
Hotel Residence Ózon**** szilveszter

Elsőként érdemes szót ejteni a környezetről, amely igen kellemes. A Mátrában található a Hotel Residence Ózon, a 24-es főút mellett, Mátraházától nem messze. A megközelíthetőségről annyit, hogy a zajos Budapesttől mindössze nyolcvan kilométerre található. A helyről és a fekvésről még annyit, hogy a Bükki Nemzeti Park fennhatósága alá tartozó Mátra Természetvédelmi Terület öleli körül. Az érintetlen természet ezen a környéken 1985 óta fokozottan védett.

A wellness hotelhez remekül passzol ez a környezet, ahol az országos kék túra útvonala is fut. A 700 méter magasan fekvő szálloda remek kiindulási pont, a legfőbb túra célpont a Kékestető.

A két nagy medence 1000 négyzetméteres helyet foglal el a szállodából, ez még csak a fedett részt jelenti, amelyek mellett pezsgőfürdők is találhatók. A szabadtéri medencékben jó időben lehet fürödni. Hogy a wellness teljes legyen, természetesen a szauna is elérhető, aminek a hatalmas ablakából lehet csodálnia tájat. A gőzfürdő is segíti a bőr regenerálódását, a szépülés tovább "turbózható" a test kezelésekkel, a kozmetikával és a masszázzsal.

Hotel Residence Ózon egyik specialitása, hogy mind a gyerekekkel érkező családoknak, mind a pároknak kiváló kikapcsolódási lehetőségeket nyújt. A szobákban lapos képernyős televízió található, kábelcsatornákkal, a légkondicionált szobákban is el elérhető a térítésmentes, vezeték nélküli internet. Néhány szobát a fekvése teszi igazán kívánatossá: ugyanis az erkélyről látható a Kékestető.

A gyerekekkel történő üdülésre nagyon oda figyeltek, ez az egyik erőssége a szállodának. Kialakítottak a részükre közösségi teret, ami játszóház néven fut, itt a kisebb-nagyobb gyermekek remekül el tudnak lenni.

A Hotel Residence Ózon remek lehetőséget kínál a kisebb-nagyobb konferenciák megtartására, a wellness részleg biztosítja a résztvevők kikapcsolódását. Aki a fürdőzés, lazulás mellett más sportot is kipróbálna, annak lehetősége nyílik a teniszezésre. Sportos időtöltésre nem csak a tenisz létezik, ott a minigolf, a bowling és a billiárd is.

További információ és szállásfoglalás itt.

Kapcsolódó cikkek

Hotel Lycium**** szilveszter - Debrecen szilveszter - szilveszter wellness szállodában, szilveszter wellness hotelben

Hotel Lycium – Szilveszter és wellness a belvárosban

A Hotel Lycium Debrecen belvárosában található, nem messze a Református Nagytemplomtól és a főtértől.

Bambara Hotel**** szilveszter - Felsőtárkány - szilveszter afrikai stílusú hotelben

Szilveszter a Bambara Hotel Premiumban

A Bükkben lévő, csodálatos környezetben lévő hotel Afrikába repíti a vendégeit.

NaturMed Hotel Carbona**** szilveszter - Hévíz szilveszter 2024/2025

NaturMed Hotel Carbona - Gyógyulás, lazítás és szilveszterezés

Itt az ideje feltölteni a lemerült elemeket! Irány Hévíz!