Menekülj el a zajos bulik elől a Barack Thermal Hotelbe

Te sem szereted a petárdázást, a tüzijátékot, a hangos bulik ütemeit? Ráadásul egy kutyával élsz együtt, aki szintén rosszul van az év végi hangoktól? Irány Tiszakécske és a Barack Thermal Hotel, ahová házikedvenceddel lazulhatsz év utolsó napjain nyugalomban és békében.
Szilveszter termál hotelben - Barack Hotel**** Tiszakécske

A vidéki nyugalom nagyon vonzó azok számára, akik a nagyobb városkban élnek és szeretnének végre egy nyugodt szilvesztert eltölteni a zajongó emberektől távol. Tiszakécske egyik gyöngyszeme a Barack Thermal Hotel és Spa**** tökéletes választás lehet a fővárosból elmenekülésre, mert kutyabarát, így együtt pihenhetsz a négylábúddal, miközben ő sem kap frászt a végnélküli szilveszteri petárdázás és a tüzijátéktól.

Ráadásul az év végi hajrá után annyira jól esik megpihenni, és lazítani és erre a Barack Thermal és Spa Hotel tökéletes helyszínt biztosít. A hotel fedett medencével, valamit gyógy- és wellnessközponttal várja a vendégeit. A fürdő területén 1344 méter mélyről tör fel a magas fluorid és nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú lágy, 52 C-os gyógyvíz, mely elsősorban mozgásszervi és nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas.

A fürdőben két 0,9 m mélységű, 34-36 és 36-38 C hőmérsékletű kültéri, feszített víztükrű, gyógyvizes medence áll vendégeink rendelkezésére. Az egyik medencében nyakzuhanyok, a másikban pedig a nyakzuhany mellett gejzír és éjszakai világítás is működik. Ráadásul jó hír, hogy a kültéri gyógymedencék egész évben üzemelnek, a téli időszakban a fedett fürdőrészből egy folyosó által megközelíthetők, így akár hóesésben is melegedhetünk!

A benti gyógyrészlegen rengeteg különféle szauna várja megtisztulni vágyókat. A 90-100 C fokra felfűtött, alacsony páratartalmú, méregtelenítő típusú finn szaunában bátran méregteleníthetünk.

Az infraszauna alacsonyabb, 40-45 Cos hőmérsékleten kifejti jótékony hatását, szervezetünket kevésbé veszi igénybe mint finn „testvére”. Méregtelenítő, fogyasztó és bőrszépítő hatása már néhány alakalom után észrevehető.

A rózsabarack aromaszauna a párok kedvence, mert az 55-50 C-ra felfűtött szauna hangulatos aromamécsessekkel van kirakva. Akik jól bírják a forróságot, őket a Stollen szauna várja, ami 100-105°C-ra felfűtött, kővel kirakott száraz szauna.

Bár nem szauna, de rengeteg előnnyel jár, ha kipróbálod a Barack Hotelben a sókamrát. Ez a só téglákkal kirakott kamra segít az asztmatikus betegségek, és légúti fertőzések kezelésében.

Ha a teljes ellazulás a célod, akkor irány a homokfürdő pihenő helyiség, ahol a szaunázás után a tiszai homokon fekve, halk zene és film kíséretében lazíthatsz. Természetesen a korszerű wellness és gyógyrészleg mellett itt is található egy tepidárium, ahol csendben, közepes páratartalommal lazulhatsz a szaunázás után.

Kedves kaptál a szilveszteri wellnessezéshez? Keresd fel a Barack Thermal Hotel és Spa****-t, és búcsúztasd csendesen az óévet, és fogadd kipihenten az újévet!

További, más belföldi hotelek itt!

Kapcsolódó cikkek

Andrássy Rezidencia wine & Spa ***** - Andrássy Hotel szilveszter - Tokaj, Tarcal

Andrássy Hotel – Velünk élő történelem

Az Andrássy Rezidencia wine & Spa *****borkínálata, azaz a vinotékája igen széles.

Szilveszter Sárváron - Spirit Hotel*****

Szilveszterezz úgy, mint a sztárok! Irány a Spirit Hotel!

A sárvári Spirit Hotel méltán híres a pihenni vágyók körében.

Hotel Lycium**** szilveszter - Debrecen szilveszter - szilveszter wellness szállodában, szilveszter wellness hotelben

Hotel Lycium – Szilveszter és wellness a belvárosban

A Hotel Lycium Debrecen belvárosában található, nem messze a Református Nagytemplomtól és a főtértől.